050 - 760 02 02 info@addlight.nl
Selecteer een pagina
Home » Over ons

Over ons

Addlight is gespecialiseerd in technische productie voor, tijdens en na producties. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarbij we telkens proberen het maximale resultaat te behalen voor onze klanten. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van alle ins en outs binnen ons vakgebied. Door samen te werken met onze opdrachtgevers en de beschikbare kennis en technieken binnen en buiten onze branche, weten wij op iedere locatie en bij ieder project iets unieks te creëren.

Bovendien vinden we het mooi om het net even anders dan anderen te doen. Zo lopen onze medewerkers in paarse shirts, terwijl zwart de norm is in onze branche. Dat levert vaak mooie reacties op!

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op via 050 – 760 02 02 of klik op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen.

Werkwijze

Door een goede pre-productie waarbij we de locatie bezoeken, alles nauwkeurig opmeten en een 3D tekening maken, hebben we alle belangrijke uitgangspunten meteen goed in kaart. We vinden het bovendien belangrijk om een strakke planning af te stemmen. Daardoor zijn wij in staat om in korte tijd op hoog niveau een productie op maat te realiseren.

Duurzaamheid & innovatie

We proberen zoveel mogelijk te werken met energiezuinige materialen. Innovatie en net even iets verder meedenken en het liefst out of the box denken, zitten in het DNA van ons bedrijf.

Onze kernwaarden

Samen

Ons enthousiaste en creatieve productieteam brengt samen met opdrachtgever(s) rust, controle, efficiëntie en netheid op locatie door volledige voorbereiding. Wij voegen waarde toe aan iedere productie zonder op de voorgrond te treden.

Creatief

Ons hart ligt bij het ontwerpen en uitwerken van creatieve en innovatieve plannen om ieder project speciaal en uniek te maken. We zijn tevens in staat een evenement in 3D te visualiseren om vooraf een goede indruk te krijgen.

Voorop lopen

We willen altijd voorop lopen en innoveren in de ontwikkelingen van onze mensen en faciliteiten. Deze overtuiging nemen we mee in iedere productie.

Plezier

Bevlogenheid en plezier in ons werk, dat is de basis van ons bestaan. We werken graag samen met opdrachtgevers die dezelfde ambitieuze koers varen.